+Tradi Mataró

Música tradicional catalana

Què és +Tradi?

Què tenim?

Què és +Tradi?

És un grup de música tradicional catalana, el desig del qual és promocionar aquest tipus de música amb una certa frescor a fi de poder arribar a tothom, especialment als joves.

Amb aquest lema ens podem adaptar a les necessitats que tinguis si vols muntar una festa tradicional, preparar un element o un ball específic. Al mateix temps et podem oferir conjunts d’actuacions per una festa i donar-hi així una varietat més gran.

Què tenim?

Totes les nostres especialitats.

Grup Folk

Barreja de tradició i modernitat per interpretar a plaça en formació estàtica i sonoritzat. Toquem balls de plaça, de gitanes, balls folk i entrades i danses diverses amb elements folklòrics.

“Grallabanda”

Barreja de gralles, vent-metall i percussió. És una formació pensada per a acompanyar i animar cercaviles i fer ballar elements festius. Ens adaptem a les necessitats de l’acte amb un mínim de 7 components.

Grup de Grallers

Es tracta d’un Grup de Grallers tradicionals format per 3 grallers i un timbaler. Està pensat per a fer cercaviles i balls d’elements festius.

Mitja Cobla

És un grup tradicional format per un flabiol i un tamborino, juntament amb un sac de gemecs, igualment pensat per a fer cercaviles i balls d’elements festius.

Tres Quartans/ Ministrers

És un grup variable de tres quartans cap a ministrers amb percussió tradicional, tible i trombó; pensat per a fer cercaviles, així com fires i festes medievals.

Cobla de Flabiols

Cobla formada per tres flabiolaires amb tamborinos mallorquins i un bombo maresmenc tradicional. Està pensat, per a fer cercaviles i balls d’elements festius.

“El millor de la música és que quan et colpeja, no sents dolor.”

Bob Marley