Skip to main content

Dissabte 23 de novembre van celebrar la cloenda de l’exposició del 10è aniversari de Mestres que finalitzaria l’endemà. Vam programar una tarda bastant moguda perquè es va realitzar una cercavila de percussió pels carrers del centre. Després es va dur a terme la ballada de +folk corresponent al mes de novembre.

Cercavila:

Quant passaven vint minuts de les sis de la tarda, des de davant de l’Ateneu, el grup Percúdium va començar la seva sonora cercavila Riera avall fins arribar al carrer Barcelona. Des d’allí van recórrer aquesta artèria comercial i van discórrer pels carrers del casc antic fins arribar altre cop a la Riera.

Ball folk:

Un cop finalitzada la cercavila, el grup Ball’al Kor va oferir a la ciutat un magnífic concert de música neofolk, amb una fusió de les sonoritats europea i africana. Es va poder ballar en parella valsos o xotis per exemple i també en grup, amb un cercle circassià, una dansa catalana com és el ball de taló i punta o la gavotte de l’Aven, basada en una dansa bretona. Si us vau quedar amb ganes de ballar podeu venir a la propera ballada que serà el divendres 27 de desembre a la plaça de Santa Maria.

Repercussió:

Mataró audiovisual n’ha fet una crònica. La podeu veure aquí.