Skip to main content
La ballada

El divendres 27 de desembre el cicle +folk de Mestres del Gai Saber va acomiadar l’any amb una ballada a càrrec de Les sueques de la Plana. Vingudes de Vic, la Guida Sellarès i la Coloma Bertran van interpretar nadales amb l’acordió i el violí, amb la sorpresa d’una col·laboració especial, una amiga que va cantar-ne algunes.
Una notable presència de balladors i balladores vinguts del Maresme, el Barcelonès o Osona entre d’altres punts, van gaudir d’un ball molt càlid, molt adequat a l’ambient hivernal festiu de l’última setmana de l’any. Les nadales es van poder ballar com a xotis, valsos o cercles circasians. El cicle +folk està agafant molta volada, fins al punt que Maresme Televisió va fer-se’n ressò. Ací podeu veure’n la seva crònica.

Molta animació

Molts mataronins que passejaven pel centre, tot fent les últimes compres de l’any, van trobar-se la grata sorpresa d’aquest concert especial. S’aturaven a escoltar les nadales, guaitaven els balladors com giravoltaven, com es movien i com seguien el ritme de la música. A jutjar per l’expressió dels seus rostres i per les mostres d’aprovació en forma d’aplaudiments podem dir que van quedar molt contents. Però ballar… ai els mataronins, això és més difícil. Els qui van atrevir-se a agafar la parella, l’amic, l’amiga o qualsevol dels balladors de plaça que sempre estan disposat a ensenyar els podem comptar amb els dits d’una mà. Confiem en que això pugui canviar ben aviat, per això seguirem aquest any 2020 amb més ball; amb Més Folk.

Col·laboradors

Precisament amb la intenció de seguir fent aquest cicle cada mes necessitem la col·laboració dels qui veniu a passa-ho bé i dels comerciants que han cregut en aquest projecte. Actualment estem oberts a noves col·laboracions que ens ajudin a fer més gran aquesta plaça. Si voleu ajudar-nos ens podeu escriure al nostre correu o omplir el formulari de contacte. Als qui han col·laborat aquest any els hi donem les gràcies i animem a tots els ciutadans a fer-els-hi una visita.